Vrachtwagenchauffeurs met subsidie

Het project ‘2000 chauffeurs gezocht’ levert flink wat werk op voor de rijschoolbranche. Vrachtwagenchauffeurs met subsidie: Al meer dan 1100 personen zijn bezig met het behalen van hun rijbewijs of hebben hun papieren al binnen. Wie graag zijn of haar vrachtwagenrijbewijs wil halen, krijgt via dit project subsidie waarmee het lesgeld voor 90 procent wordt betaald. Het plan moet tegemoetkomen aan de grote behoefte aan chauffeurs in de transportbranche.
Het hele artikel van verkeerspro lees je hier!

Ook Viaquales heeft in samenwerking met diverse opleiders en overheidsinstanties al tientallen kandidaten opgeleid tot beroepschauffeur met baangarantie. Maar we zitten niet stil. Naar verwachting zullen er op korte termijn weer diverse informatiebijeenkomsten plaats gaan vinden waarbij we ook op zoek naar Logistiek Medewerkers.

Wist je dat er nog steeds aanspraak gemaakt kan worden op diverse subsidiegelden waaronder o.a. de scholingsvoucher en dat ViaQuales jou hiermee kan helpen?! Benieuwd naar de mogelijkheden van vrachtwagenchauffeurs met subsidie? Neem dan zeker even contact met ons op.