Nieuwe banen bij distributiecentrum Roosendaal betekend nieuwe opleidingen en laat het nou eens zo zijn dat wij onderstaande opleidingen nou toch eens mogen gaan verzorgen! Super blij mee.

ROOSENDAAL – In Roosendaal komt volgend jaar een enorm distributiecentrum Roosendaal voor webshopartikelen. Dat levert zo’n twaalfhonderd banen op in de regio. De grote hal wordt zes voetbalvelden groot en wordt gebouwd door een Engelse vastgoedontwikkelaar.

Het distributiecentrum Roosendaal strijkt neer op bedrijventerrein Borchwerf II, aan de Wagonstraat. Het pand komt tegenover het enorme distributiecentrum van de Ierse winkelketen Primark.

Geheim

Welke bedrijfsnaam op de gevel van het nieuwe distributiecentrum komt te staan, blijft nog even geheim vanwege zakelijke contracten. Het gaat in ieder geval om een grote internationale verkoper van consumentenartikelen. De Engelsen hebben gekozen voor Roosendaal omdat daar veel arbeid voorhanden is.

De directeur van het bedrijventerrein Borchwerf II is blij met de komst van het bedrijf. “Deze ontwikkeling bevestigt opnieuw dat het bedrijventerrein goed gepositioneerd is langs de Snelweg A17 tussen Rotterdam en Antwerpen.”Het zou zomaar kunnen zijn dat het Amerikaanse Amazon neerstrijkt in Roosendaal. Onlangs werd bekend dat het bedrijf ook vestigingen wil gaan openen in Nederland.

Bron: Omroep Brabant