Logistiek medewerker met baangarantie

15-daagse opleiding

In samenwerking met diverse gemeenten, uitzendorganisaties, het Centrum Mobiliteit & Logistiek, Werkgevers Servicepunt West-Brabant en met financiële steun van de Provincie Noord-Brabant bieden wij  een opleiding tot Logistiek Medewerker met baangarantie aan. In totaal zijn er honderden logistiek medewerkers nodig, dus wellicht iets voor jou?

15-daagse opleiding tot logistiek medewerker

Gedurende 15 dagen komen alle ins en outs van het vak aan bod. Een juiste balans tussen theorie en praktijklessen zorgen ervoor dat  jij helemaal op de hoogte bent van alle veiligheidseisen en werkwijze in een magazijn. Jij ontvangt bij positief afronden van de cursus minstens een VCA diploma en een vorkhef- en/of reachtruckcertificaat.

Zie jij een leuke job in de logistiek wel zitten?

Kom dan zeker langs op een van onze vrijblijvende informatiebijeenkomsten. Bij aanvang krijg je eerst een korte uitleg over het vak, de opleiding en de procedure. Aansluitend daarop vindt een speeddate plaats, hier kun je kennis maken met toekomstige werkgevers. Ook als jij al in het bezit bent van de diverse veiligheidscertificaten ben jij natuurlijk van harte welkom.

Voor de data van de bijeenkomst klik hier!

Aanmelden of meer informatie: 088-0184300 / [email protected]